Om Louise – Fotograf Stockholm & Destinations

stockholm-bröllopsfotograf

SVE

Hej! Vad roligt att ni hittat hit. Jag heter Louise Björling och är bröllopsfotograf. Som fotograf finns inget bättre för mig än en bröllopsdag när så mycket glädje, känslor och skönhet kan fångas på bild och jag får möjligheten att kreativt skapa bilder som blir till en berättlse om den dagen.
Sommaren 2015 flyttade jag tillbaka till mitt älskade Stockholm. Efter 14 år i London – där jag 2008 tog examen som fotograf under University of Westminster och sedan dess haft glädjen att fota bröllop – så bor jag nu i en söderförort till Stockholm, vid foten av en mysig liten sjö och en massa härlig skog. Jag har även kontor i London.

Med utgångspunkt från Stockholm och London, fotar jag bröllop, par-porträtt, bröllops-modeshower och stylade shoots var som helst i Sverige, England eller övriga världen. Men nu vill jag så gärna höra mer om er och det bröllop eller shoot som ni planerar. Skriv en rad till mig och berätta!

ENG

Hia, I’m wedding photographer Louise Björling, so nice to see that you’ve found me. As a photographer, I can’t think of anything better than a wedding day, when there is so much hapiness, emotions and beauty waiting to be photographed – and I get the chance to creatively capture the day, like a story in images.
Then summer of 2015 I moved back to my beloved native Stockholm. After 14 years in London – where I graduated in 2008 as a photographer under University of Westminster, and have been blessed to photograph weddings ever since – I now live in a Stockholm suburb, next to a pretty little lake and lots of cozy forest. I’ve also got an office in London.

With my base in Stockholm and London, I shoot weddings, engagement shoots, bridal fashion shows and styled shoots anywhere in Sweden, England or the rest of the world that a booking might take me. Now I’d love to hear more about you and the wedding or shoot that you’re planning. Drop me a line and tell me more!

Brollopsfotograf-Stockholmfotograf-stockholm-louise-bjorlingbröllopsfotografer-stockholmbrollopsfotograf-louisebröllopsbilder
Photographer-swedenbröllopsfotografer-stockholm
Bröllopsfotograf-Stockholm