Om Louise – Fotograf Stockholm & Destinations

bröllopsfotograf-stockholm

SVE

Hej, det är jag som är Louise, vad kul att ni hittat hit 🙂  Jag stormtrivs med att fota bröllop och att få fånga ögonblick, känslor och atmosfär på bild. Jag tänker att bilderna jag tar under er dag är som en berättelse, en berättelse om er, om den dagen och om allt som händer omkring er. Under en stor del av dagen håller jag mig lite på avstånd och tar bilder när man minst anar det, i “Fly on the wall – stil”. Men jag är definitivt med på kreativa idéer som ni kan tänkas ha och ger självklart direktiv när jag fotar era porträtt i någon fantastisk miljö som vi scoutat ut i förväg. Bilderna är om er och inget bröllop är riktigt det andre likt 😉 . Jag utbildade mig till fotograf i London och började fota bröllop där år 2008. Sedan 2016 är jag åter bosatt i min hemstad Stockholm, och med utgångspunkt härifrån fotar jag bröllop, par-porträtt och bröllopsmode var som helst i Sverige och Europa.

Men nu vill jag så gärna höra mer om er och det bröllop eller shoot som ni planerar. Skriv en rad till mig och berätta!

ENG

Hia, I’m Louise, glad  you’ve found me 🙂 . To photograph weddings is my absolute passion- I love capturing the moments, emotions and atmosphere, freezing them into pictures. The way I see it, I’m telling a story, a story about you, about that day and about everything that’s going on around you. During a large part of the day, I capture images on a distance, when people don’t really notice, sort of in a “fly on the wall style” But I’m definitely up for some more creative ideas that you might have, and I will of course give you directions while we shoot your portraits in a nice setting that we’ve most likely scouted out in advance. The photos are about you, and each wedding will be different to another 😉 . I trained to be a photographer in London and started out there upon graduating in 2008. Since 2016 I’m back in my home town Stockholm – and from here I photograph weddings, couple shoots and bridal fashion anywhere in Sweden and abroad.

Enough about me now. I’d love to hear more about you and the wedding or shoot that you’re planning. Drop me a line and tell me more!

Brollopsfotograf-Stockholmfotograf-stockholm-louise
fotograf-stockholm-louise-bjorlingbröllopsfotografer-stockholmbrollopsfotograf-louise
Photographer-sweden
stockholm-bröllopsfotografer
Bröllopsfotograf-Stockholm